Followers

♥ kisah ringkas hidup jujai ♥ suri rumah berjaya ♥ home made bakery ♥ anak bongsu 3 beradik ♥ sayang ummi ♥ 14 july 1992 ♥ Diploma Pastry and Bakery ♥ OWNER Jujai's Fabulous Cakes ♥ JFC opened since 12 MAY 2012 ♥ hijau putih ungu red ♥ LOVE COOKING ! DESSERT ! ♥ suka berBLOGGER ♥ lastly ! I LOVE YOU ALL ! ♥ thank you for support me ♥ ♥

Friday, May 27, 2011

kebetulan ?


" kaka shatrah Ibrahim :) the best sista . hehe . ntah knpe tibe2 nk tulis pasal sis . haha .
sbb happy kot * haha pstt kaka nihh rahsia kite dua jee ^^ hehe "


okay laa , sebelum tuh assalamualaikum korang ^^ . Beberapa hari ini macam2 berlaku dalam hidup aku ni , hehe . biasa laahh manusia ta lepas dari bab2 merasa ni *cett macam besar mana jee , hehehe . Dalam dunia ni kita ada pilihan sama ada bahagia / tidak bahagia , senang / susah , ambil / tinggalkan . hehe . MAKA aku memilih untuk buang yang keruh dan ambil tenaga SUPERGIRL yang baru utk teruskan hidup niy ^^

Berbalik pada cerita kaka shatrah *yg kat dalam gamba tuh* hehe cantikkan dia ? ciptaan Tuhan yang Maha Esa J tadi tiba2 je dia tegur aku dalam YM / yahoo messenger . berbual2 punye berbual hampir 2 jam lebih jugak laa kami bgosip , aikk ? tapi bukan perkara yang buruk kami perkatakan , tapi soal kebahagiaan J hehe . mcm2 kami cerita , ada laa hal perempuan . Mmg best sgt dia sporting J rasa macam best pulak an klau ada kaka ! hehe . Dia baik sgt , teringin nak lepak ngn dia and berbual sehari suntuk , haha *boley tak kaka ? hehe but syg tadapat nak lepak ngn dia cause dia menetap dekat Az Zagazig, Ash Sharqiyah, Egypt tgh study kat Zagazig University L lagi 4 tahun baru nak habis , mak ai berjanggut laa , aku pon lgy dua thun camtu nk genggammm diploma ^^ hehe . Tapi apa pun terjadi insyallah kalau plan kita ditakdirkan berlaku 2015 nanti , Ya Allah Alhamdulillah J kaka cpt laa balik , kita ley main masak2 , hehehe . even nanti kita makin jauh , kita tetap taleh lupakan plan kita hahaha . btw thanks a lot kaka sbb teman ija tadi . hehe . *ija tggu kaka balik Malaysia okay ! I love you <3

3 comments:

JUJAI :) said...

from : Shatrah Ibrahim
sumpah nak menangis baca entry awak pasal akak! huaaa. tq ija sayaaang. tunggu gue pulang iya!

*copy paste from FB ^^

i love you sis :)

Cik Ecah said...

kaka awk cantik dik! :)
xper study bg dpt diploma dulu k ;p

btw,salam kenal2 =)

JUJAI :) said...

hehe , thanks ye dia mmg cantek :)