Followers

♥ kisah ringkas hidup jujai ♥ suri rumah berjaya ♥ home made bakery ♥ anak bongsu 3 beradik ♥ sayang ummi ♥ 14 july 1992 ♥ Diploma Pastry and Bakery ♥ OWNER Jujai's Fabulous Cakes ♥ JFC opened since 12 MAY 2012 ♥ hijau putih ungu red ♥ LOVE COOKING ! DESSERT ! ♥ suka berBLOGGER ♥ lastly ! I LOVE YOU ALL ! ♥ thank you for support me ♥ ♥

Sunday, June 5, 2011

Reunion 5CERDAS Smk SS10 Kota Damn :)


Hai , salam satu Malaysia J hihi . Lastly reunion yang aku , lala and feyfa plan menjadi dan berjalan dgn lancarnyaa dengan jayanya *bape byk dgn laa hahaha .

oKay laa , kami berkumpul depan Big Apple One Utama , then trus g pizza huts <3 thanks a lot yang dah datang and sanggup bayar yuran reunion haha xD I love you guys :DD then lepak2 , berbual2 pnye bual da lama ta jmpe laa konon nye haha . aku pon order laa pizza , packages nye total price RM147.90 J order laa pizza topping SUPER SUPREME / PEPPERONI DELIGHT / CHICKEN HAWAIAN / CHICKEN MASALA J NICE ! accompany with mushroom soup hihi and pepsi ^^ cool ! semua kenyang makan banyak plak tuh . haha best ! ada yang mkn sampai 4 slice seorang , haha orgnya zahier and lala hahaha xD aku pon makan dua je . opss lupe , iqa ade sponsor blueberry cake ! hih thanksss ( lepak pizza kol 12-3pm)

then jalan2 g bowling plak hihi best ! mmg aku tggu nk lawan ! hehe . yang main 10 orang jee xD total- price main RM 64 , termasuk stokin and shoes dia charge RM2 aiyakk - - “ MAI pnyee main menang laa , hihi then bagi hadiah smua .

kami lepak THE TARIK @ ONE UTAMA plak , minum2 snap picture smua . kami main kuiz sape dapat jawab dia dapat hadiah *kuiz kami senang je , kena teka nama2 guru yg pernah mgajar kami time form5 . kami sebut subject then dorg just bagi nama guru ! hehe . * best laa even da 2 tahun tinggalkan alam persekolahan . dorg still ingt name2 cikgu ! * TERIMA KASIH CIKGU WE LOVE YOU !! TERUTAMA our class teacher lo , MADAM AZIZAH ARIFFIN J THEN borak punya borak dorg ajak gerak g curve plak . KAROK weyhh layan plak hihihi aku pon gerak laa , masing2 naik kete and moto sendiri ^^

Bilaa sampai sana karok , sewa bilik with snack for 1 hour J total price RM50 something laa *tak henggat haha . mulaa laa syed / imam / ipa and zahier menunjukkan bakat masing2 berduet bagai nak rak , taapii semua jiwang hahahaha xDD

Selesai semua kami lepak kat e@curve plak , snap picture semua . blab la blaa blaa gossip sanaa sini ngn dorg . ramai sgt org time tuh yg lepak , biasa laa weekends ann J then dgr2 cite dorg nk wat BBQ plak next year wah so excited lol xD

Tepat kol 8 lebih , masing2 da kepenatan seharian bjalan , hhehe ape lagi balik laa XD byee you all , see you guys next year ! hope korang semua bahagia dunia akhirat , and menjadi org yang bejaya !



syed irfan and feyfa


TEH TARIK @ ONE UTAMA




ONE LINGGIT MALAYSIA :)






I LOVE YOU GUYS <3

THE END
OUR REUNION
IN MEMORY :)
04 JUNE 2011
@ ONE UTAMA & e@CURVE
EX FORM 5 CERDAS
SMK SECTION 10 KOTA DAMN !
:DD


1 comment:

ielasimple said...

sweet : ) miss this moment .